Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ana

Ana egy nagyon kedves lány.Balesetet szenvedett pár évvel ezelőtt.Pont akkor szenvedett balesetet Mariana Montiel is.Olyankor még senki sem hitte volna,hogy az a lány Ana régen egy sztriptíz bárban dolgozott.Armando rájött hogy ő valójában nem Analía aki a sztriptíz bárban dolgozott hanem Mariana Montiel.Több baj történt ez miatt Anával hogy Analía arca volt rajta.De amint ő is megtudta hogy ő nem Analía nem lett boldogabb hanem még jobban volt szomorú mert minden munkája feleslegesnek bizonyult.

 

Analía

Analía nagyon gonosz egy teremtés volt.Ha kellett gyilkolt ha kellett fenyegetett ha kellett akkor még rabolt is.Ő igazi bűnöző volt de egy nap kiderül hogy ő sem volt az a nagyon gonosz hanem csak a látszatért csinálta,hogy Riki Montana befogadja őt a bizalmába. Mert ő igazából beépített ügynök volt.Közben ennek átkául egy sztriptízbárban kellett dolgoznia.

 

Ana/Analía

Mindkettőjüknek ugyan az volt  teste de az egyiknek a lelke szép volt és igazságos ,visszafogott és kedves.A másik pedig gyilkos rossz szívű ,és bárkivel lefeküdt volna pénzért!