Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Camila lett a Gatto Verde új csillaga!

 

 

 

 

 

 

Kép

De egy beépített rendőr beleszeretett és nem akarta ,hogy a Gato Werde-ében dolgozzon!Camila a nővérét akarta megtalálni ott Analíát!De addig járt a Gato Werde-ébe ,hogy ő is beleszeretett Cristobalba!

 

 

 

 

Kép

 

 

Miguel még Camila kezét is megkérte de Camila nemet mondott neki mert  inkább Cristobalt választotta!

 

 

 

 

 

Kép

 

Cristobal is örült de nem vette jó néven,hogy Miguel megkérte Camila kezét és ezt megmutatta Miguelnek!

 

 

 

Kép

 

Nem engedte meg Miguelnek hogy nézze Camilát a bárban!

 

 

 

 

 

Kép

 

De utánna ő kérte meg Camila kezét és azt mondta hogy most rögtön házasodjnak össze

 Már az esküvőt majdem hogy tartották amikor bejött egy férfi és azt mondta hogy már csak aláírják a papírt és hivatalosan is összefognak házasodni!

 

 

Kép

 

Megszólalt Cristobal telefonja!Meglepően és elkeseredetten ott hagyta Camilát majdnem hogy az esküvő végén!Megcsókolta és csak annyit mondott Camilának hogy majd mindent elmagyarázok!

 

Kép

 

 

Kiderült ,hogy Cristobal azt a hírt kapta meg hogy Lares századosnak a lakását felrobbantották és ő is ott volt.Lares százados állapota válságos volt.

 

 

 

 

Kép

 

Camila nagyon mérges volt Cristobalra de Cristobal összefutott Jasminnel és annyira megkedvelte ,hogy lefeküdtek egymással.Az az Cristobal megcsalta Camilát a legjobb barátnőjével!

 

 

Kép

 

Cristobal megpróbált Camilánál újra bejönni de Amint megcsókolta Camilát Camila egy nagy pofont adott neki.

 

 

Kép

 

 

Camila megbocsátott Cristobalnak de nem engette meg neki hogy lefeküdjenek.Cristobal ennek nagyon nem örült!De már kivoltak békülve!

 

 

Kép

 

Cristobalék sajnos megint összevesztek és Camila úgy dönt hozzá megy Miguelhez aki akkora már meg gazdagodott

 

 

 

 

 

 

Kép

 

Inkább Cristobal kérte meg Camila kezét Hogy ne menjen hozzá Miguelhez ,igaz ő nem tud annyi mindent nyújtani mint Miguel de ő szerelmet kínál neki.Azt is elmondta Cristobal Camilának hogy Miguel még mindig Chaucinához jár el és ráadásul Chaucina gyereket is vár tőle.Erre Camila igent mondott Miguelnek és összeházasodtak igazi fehér ruhába és mindenbe.

 

Kép

Az esküvő után koccintottak egyet foglalkoztak egy kicsit egymással.De utána mint minden házaspár megtartották a nász éjszakát. És boldogan éltek tovább örökké!!